Snídaně na téma GDPR a možná kontrola ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů

Vyskočil, Krošlák a partneři s.r.o., advokátní kancelář si Vás dovoluje pozvat na snídani spojenou se seminářem na téma:

„GDPR a možná kontrola ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů“.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů č. 679/2016 (GDPR) zavedlo řadu nových povinností týkajících se zpracování a ochrany osobních údajů, jakož i upřesnilo pravidla pro výkon práv subjektů údajů. Pozornost, která byla věnována zavedení GDPR do praxe zvýšila na straně organizací povědomí o tom, že je třeba tomuto úseku v rámci obchodních činností věnovat dostatečnou pozornost a současně upozornila subjekty údajů (ať už se jedná o zaměstnance, klienty či jiné fyzické osoby), že se mohou u správců a zpracovatelů údajů výkonu svých práv domáhat.

V rámci naší snídaně se dozvíte:

  • jaké jsou zkušenosti s GDPR rok po zavedení do praxe;
  • jaká jsou nová výkladová stanoviska;
  • co znamená přijetí českého Adaptačního zákona;
  • zaměříme se na pravidla kontroly či jiného dozoru ze strany ÚOOÚ a jak se nejlépe na možnou kontrolu připravit;
  • jak nastavit a dokumentovat interní procesy a pravidla pro zpracování osobních údajů; a
  • jaká je dosavadní dozorovací a rozhodovací praxe po zavedení GDPR.

Kdy: čtvrtek 6. června 2019 od 9 do 12 hodin
Kde: přednáškový sál Knihovny Václava Havla, Ostrovní 13, 110 00 Praha 1
Přednášející: Mgr. Markéta Child

Svou účast prosím potvrďte do 27. května na email child@akvk.cz.

About Francouzsko-česká obchodní komora / Chambre de commerce franco-tchèque 1980 Článků
Francouzsko-česká obchodní komora, založena v březnu 1996, je platformou pro rozvoj francouzsko-české komunity, obchodních a kulturních vztahů obou zemí a zároveň podporovatelem myšlenky jednotné Evropy. Pro členské společnosti i veřejnost pořádá tým FČOK debatní obědy, tematické kluby a konference, Speed Business Meetingy v Praze a v regionech, kulturní a společenské akce, turnaje v pétanque a golfu a nově také sportovní tréninky. V roce 2014 byla obnovena tradice udílení Ceny FČOK. Za celý rok 2016 přišlo na akce FČOK více než 4300 hostů. Obchodní oddělení FČOK poskytuje poradenství a širokou paletu služeb českým a francouzským firmám, které chtějí začít podnikat na novém trhu. Služeb obchodního oddělení na podporu podnikání využije každoročně více než 70 firem. FČOK je členem CCI France International, která sdružuje 120 francouzských obchodních komor v 90 zemích.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*